Jahody se sýrem

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
85 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
6 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jahody omyjeme, zbavíme stopek a příčně rozkrojíme.
  • 2
    Žervé rozmačkáme vidličkou a vmícháme smetanu, zelený pepř nadrtíme v hmoždíři a přimícháme do sýrové hmoty.
  • 3
    Na spodní polovinu jahod naneseme lžičku pepřového sýru, přiklopíme vrchní polovinou jahod a propíchneme párátkem nebo jehlou.
  • 4
    Jahody ozdobně upravíme na servírovací tác a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.