Jahody v bílém víně a pomerančové šťávě

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
557 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
130 g
Vláknina
7 g
Cukr
119 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve vymačkáme šťávu z pomerančů.
  • 2
    Jahody omyjeme a odstraníme stopky. 200g jahod smícháme s pomerančovou šťávou, cukrem, vínem a dvěma lístky máty. Vše vložíme na 2hodiny do lednice.
  • 3
    Poté zbylé jahody nasekáme na kousky, nalijeme na ně vychlazenou tekutinu a posypeme nasekanou mátou. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.