Jahody v červeném víně

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
250 kcal
Bílkoviny
4 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
3 g
Cukr
51 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jahody omyjeme, zbavíme stopek a rozmačkáme.
  • 2
    Ve víně rozmícháme cukr a uvedeme do varu. Přidáme rozmačkané jahody, chvíli povaříme a odstavíme z ohně.
  • 3
    Z bílků ušleháme pevný sníh, zašleháme do něj cukr a přimícháme k jahodám.
  • 4
    Krém dáme do skleněné mísy a ozdobíme celými jahodami.
  • 5
    Podáváme vychlazený se sušenkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.