Jahody v meduňkové omáčce

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
113 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
1 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
8 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme meduňkovou omáčku. K varu přivedeme 300ml vody s cukrem a lístky meduňky. Odstavíme a necháme asi 5 minut louhovat. Poté přecedíme přes jemné síto a smícháme s maizenou.
  • 2
    Jahody odstopkujeme, omyjeme a necháme okapat. Rozdělíme do misek a přelijeme meduňkovou omáčkou. Dozdobíme několika lístky meduňky, necháme vychladnout a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.