Jambalaya z lososa
35 min.
Ingredience
- 100gramůKlobása Chorizo
- 300gramůLosos - filety
- 350gramůRýže indiánská
- 900mililitrůVývar zeleninový
- 200gramůSalsa rajčatová
- 200gramůKrevety tygří - loupané
- 1kusCibulka jarní
- 1lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
712 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
21 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Chorizo pokrájíme na drobné kostičky. Lososa nakrájíme na kostičky o velikosti sousta. Na pánvi rozpálíme olej a minutu na něm smažíme chorizo. Poté dáme chorizo stranou, do pánve nasypeme rýži, vše zalijeme vývarem a pod pokličkou pět minut vaříme.
- 2Rýži zamícháme, přidáme chorizo, lososa, necháme dalších deset minut. Nyní přidáme krevety a nasekanou jarní cibulku. Opět zakryjeme pánev, necháme dalších 5 minut na mírném ohni.
- 3Jakmile se vypaří všechna tekutina, pokrm dochutíme solí, pepřem a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.