Jambalaya z lososa

35 min.
Evropa

Ingredience

      • 100gramůKlobása Chorizo
      • 300gramůLosos - filety
      • 350gramůRýže indiánská
      • 900mililitrůVývar zeleninový
      • 200gramůSalsa rajčatová
      • 200gramůKrevety tygří - loupané
      • 1kusCibulka jarní
      • 1lžíceOlej olivový
    Počet porcí:
    4

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    712 kcal
    Bílkoviny
    51 g
    Tuky
    21 g
    Sacharidy
    88 g
    Vláknina
    3 g
    Cukr
    2 g
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Chorizo pokrájíme na drobné kostičky. Lososa nakrájíme na kostičky o velikosti sousta. Na pánvi rozpálíme olej a minutu na něm smažíme chorizo. Poté dáme chorizo stranou, do pánve nasypeme rýži, vše zalijeme vývarem a pod pokličkou pět minut vaříme.
    • 2
      Rýži zamícháme, přidáme chorizo, lososa, necháme dalších deset minut. Nyní přidáme krevety a nasekanou jarní cibulku. Opět zakryjeme pánev, necháme dalších 5 minut na mírném ohni.
    • 3
      Jakmile se vypaří všechna tekutina, pokrm dochutíme solí, pepřem a ihned podáváme.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.