Japonský krém

5 min.
Japonsko

Ingredience

      • 10gramůMléko odtučněné sušené
      • 1gramŽelatina
      • 2špetkySacharin
      • 100mililitrůVoda pitná
      • 0,25lžičkaKáva instantní
    Počet porcí:
    1

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    47 kcal
    Bílkoviny
    4 g
    Sacharidy
    7 g
    Cukr
    2 g
    Vápník
    129 mg
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Ve 100ml vody rozmícháme sušené odtučněné mléko. Přidáme rozpustnou kávu a směs ohřejeme, ale nevaříme.
    • 2
      Želatinu necháme změknout v troše vody a potom ji přidáme do krému. Nakonec podle chuti osladíme náhradnm sladidlem.
    • 3
      Krém nalijeme do sklenice a necháme v chladničce ztuhnout.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.