Japonský salát se sójovým dresinkem

30 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
1 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
10 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si dresing: Smícháme ocet, sójovou omáčku a cukr a mícháme, dokud se cukr nerozpustí. Poté přidáme najemno nakrájenou cibuli, zázvor, protlak, lžíci vody a olej a vyšleháme v jednotnou směs.
  • 2
    Salát little gem přepůlíme. Rozdělíme na čtyři talíře. Přidáme mrkev nakrájenou na nudličky a ředkvičky na plátky.
  • 3
    Těsně před podáváním přelijeme dresinkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.