Jarní závitky II

40 min.

Ingredience

      • 250gramůBílé zelí
      • 2kusyMrkev
      • 3lžíceSójová omáčka
      • 250gramůVepřové maso mleté
      • 100gramůRýže
      • 1špetkaSůl
      • 1špetkaPepř černý mletý
      • 20plátkůRýžový papír
      • 1litrVoda pitná
      • 200mililitrůOlej rostlinný
    Počet porcí:
    5

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    502 kcal
    Bílkoviny
    10 g
    Tuky
    51 g
    Sacharidy
    2 g
    Vláknina
    240 mg
    Vápník
    13 mg
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Rýži uvaříme doměkka, necháme vychladnout a odebereme potřebné množství. Mrkev a zelí očistíme a nastrouháme.
    • 2
      Směs mletého masa smícháme s rýží, mrkví a ochutíme solí, pepřem a sójovou omáčkou. Směs klademe na vlhký rýžový papír a úhledně balíme do malých rolek. Jarní závitky smažíme na rozpálené pánvi s olejem dozlatova.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.