Jarní závitky II
40 min.
Ingredience
- 250gramůBílé zelí
- 2kusyMrkev
- 3lžíceSójová omáčka
- 250gramůVepřové maso mleté
- 100gramůRýže
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20plátkůRýžový papír
- 1litrVoda pitná
- 200mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
502 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
51 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
240 mg
Vápník
13 mg
Postup přípravy
- 1Rýži uvaříme doměkka, necháme vychladnout a odebereme potřebné množství. Mrkev a zelí očistíme a nastrouháme.
- 2Směs mletého masa smícháme s rýží, mrkví a ochutíme solí, pepřem a sójovou omáčkou. Směs klademe na vlhký rýžový papír a úhledně balíme do malých rolek. Jarní závitky smažíme na rozpálené pánvi s olejem dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.