Játrová polévka z paštiky

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
22 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
388 mg
Cukr
636 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme mouku, nadrobno nakrájenou cibuli a usmažíme světlejší cibulovou jíšku. Zalijeme vývarem, promícháme, přimícháme játrovou paštiku a povaříme.
  • 2
    Nakonec zjemníme smetanou, dochutíme polévkovým kořením a nalijeme do talířů.
  • 3
    V pánvi na tuku osmahneme kostičky žemle, petrželku posekáme.
  • 4
    Porce polévky posypeme žemlí, petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.