Jednoduché čokoládové řezy
40 min.
Ingredience
- 240gramůMáslo čerstvé
- 240gramůCukr krupice
- 4kusyVejce slepičí
- 240gramůPoleva čokoládová
- 240gramůPšeničná mouka polohrubá
- 30gramůTuk
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
24 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
180 mg
Cukr
31 g
Postup přípravy
- 1V míse rozetřeme změklé máslo a postupně přidáme cukr a jedno po druhém vejce. Vše utřeme do pěny. Vmícháme rozpuštěnou polevu a navrch vsypeme prosátou mouku, kterou opatrně zamícháme do pěnové hmoty.
- 2Těsto rozetřeme na plech vymazaný tukem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
- 3Po vychladnutí krájíme na malé řezy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.