Jednohubky s rokfórem a rozinkami
15 min.
Ingredience
- 50gramůSýr Rokfór
- 50gramůMáslo čerstvé
- 120gramůBageta
- 80gramůRozinky tmavé
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
564 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
30 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do misky vložíme rokfór, přidáme změklé máslo, zakápneme portským vínem a vidličkou vše rozetřeme dohladka.
- 2Bagetu nakrájíme na silnější plátky, potřeme silnější vrstvou rokfórové směsi a bohatě posypeme rozinkami.
- 3Jednohubky naskládáme na servírovací mísu a před podáváním vychladíme v lednici.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.