Jehněčí guláš

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
706 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
54 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
453 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na menší kousky.
  • 2
    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přisypeme papriku a ihned vložíme maso, aby se paprika nespálila. Osolíme, promícháme a opečeme nejdříve bez podlévání a potom podléváme vývarem.
  • 3
    Když je maso měkké, přilijeme smetanu smíchanou s moukou a za stálého míchání krátce povaříme.
  • 4
    Podáváme s houskovými knedlíky, těstovinami nebo s noky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.