Jehněčí maso s kukuřicí a chřestem

50 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
25 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
575 mg
Cukr
110 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí maso omyjeme a necháme okapat nebo osušíme v utěrce. Potom je nakrájíme na malé kostky. Závor oloupeme a nakrájíme na hranolky nebo nastrouháme. Nakrájené maso dáme asi na čtvrt hodiny uležet od marinády z fazolové omáčky, semínek koriandru a zázvoru.
  • 2
    Potom připravíme chřest, který omyjeme a podélně nakrájíme.
  • 3
    Jako první zprudka na oleji osmažíme chřest a vyjmeme.
  • 4
    Jako další osmažíme malé kukuřice.
  • 5
    Poslední osmažíme na oleji maso. K osmaženém masu vrátíme zpět do pánve zeleninu a vše podlijeme vývarem. Ještě pár minut necháme povařit. Škrobovou moučkou rozmícháme s malým množství vody a tím směs zahustíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.