Jehněčí maso s paprikami
25 min.
Ingredience
- 450gramůJehněčí kýta
- 1kusVaječný bílek slepičí
- 30gramůSolamyl - bramborový škrob
- 1lžičkaKoření pěti vůní
- 3lžíceOlej slunečnicový
- 1kusCibule
- 1kusPaprika červená
- 1kusPaprika zelená
- 1kusPaprika žlutá
- 5lžicSójová pasta Miso
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
24 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté jehněčí maso nakrájíme na tenké nudličky. Smícháme bílek, solamyl a koření pěti vůní. Ve směsi obalíme připravené maso.
- 2Ve woku na rozehřátém oleji nudličky masa opékáme asi 5 minut dokřupava. Přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky a na kolečka nakrájenou cibuli. Za stálého obracení opékáme 5-6 minut.
- 3Nakonec do směsi vmícháme černou sójovou pastu a jen krátce prohřejeme.
- 4Pokrm rozdělíme na nahřáté talíře a ihned podáváme s nudlemi nebo s rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.