Jehněčí maso s paprikami

25 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
24 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté jehněčí maso nakrájíme na tenké nudličky. Smícháme bílek, solamyl a koření pěti vůní. Ve směsi obalíme připravené maso.
  • 2
    Ve woku na rozehřátém oleji nudličky masa opékáme asi 5 minut dokřupava. Přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky a na kolečka nakrájenou cibuli. Za stálého obracení opékáme 5-6 minut.
  • 3
    Nakonec do směsi vmícháme černou sójovou pastu a jen krátce prohřejeme.
  • 4
    Pokrm rozdělíme na nahřáté talíře a ihned podáváme s nudlemi nebo s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.