Jehněčí na kmíně

65 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
437 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
30 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
788 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné jehněčí maso nakrájíme na kousky.
  • 2
    Na rozškvařené slanině osmažíme drobně pokrájenou cibuli a přidáme kostky masa. Smažíme, podlijeme horkou vodou, přidáme kmín a masox.
  • 3
    Když maso změklo, necháme vodu vydusit, poprášíme moukou a necháme 1 minutu pod poklicí. Poté směs zamícháme, podlijeme horkou vodou a necháme přejít varem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.