Jehněčí na kmíně
65 min.
Ingredience
- 600gramůJehněčí maso
- 100gramůSlanina vepřová
- 10gramůKmín celý
- 120gramůCibule
- 1kostkaMasox
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
437 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
30 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
788 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěné jehněčí maso nakrájíme na kousky.
- 2Na rozškvařené slanině osmažíme drobně pokrájenou cibuli a přidáme kostky masa. Smažíme, podlijeme horkou vodou, přidáme kmín a masox.
- 3Když maso změklo, necháme vodu vydusit, poprášíme moukou a necháme 1 minutu pod poklicí. Poté směs zamícháme, podlijeme horkou vodou a necháme přejít varem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.