Jelen s dušenou zeleninou
35 min.
Ingredience
- 3kusyCibule
- 500gramůDýně
- 2kusyCeler řapíkatý
- 1kusBobkový list
- 4lžičkyWorcester (worcesterská omáčka)
- 600gramůJelení maso
- 40mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
14 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Cibuli pokrájíme na drobno, celer s dýní na kostičky. Zeleninu smícháme, rozehřejeme olej v pánvi, pět minut zeleninu smažíme. Poté do pánve prolisujeme česnek, přidáme bobkový list, vývar a dvě lžičky worcesteru. Pánev zakryjeme pokličkou a dusíme tak dlouho, dokud zelenina nezměkne.
- 2Mezitím rozehřejeme gril, zvěřinu pokrájíme na plátky, které potřeme olejem a worcesterskou omáčkou. Plátky následně grilujeme 5 minut z každé strany.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.