Jelen s dušenou zeleninou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
14 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli pokrájíme na drobno, celer s dýní na kostičky. Zeleninu smícháme, rozehřejeme olej v pánvi, pět minut zeleninu smažíme. Poté do pánve prolisujeme česnek, přidáme bobkový list, vývar a dvě lžičky worcesteru. Pánev zakryjeme pokličkou a dusíme tak dlouho, dokud zelenina nezměkne.
  • 2
    Mezitím rozehřejeme gril, zvěřinu pokrájíme na plátky, které potřeme olejem a worcesterskou omáčkou. Plátky následně grilujeme 5 minut z každé strany.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.