Jemná drůbeží míšenina

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
30 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
243 mg
Cukr
123 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařené kuřecí (nebo slepičí) maso jemně umeleme.
  • 2
    Z másla (40g) a mouky připravíme světlou jíšku, rozšleháme ji se studeným mlékem a povaříme na hustší bešamel. Vmícháme umleté maso a na teple umícháme do hladka.
  • 3
    Potom přidáme po částech zbylé máslo a žloutky rozšlehané se smetanou. Vše zakapeme citronovou šťávou.
  • 4
    Podáváme s opékanými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.