Jemné čokoládové cookies
30 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 2,5šálkyCukr krupice
- 1šálekKakao - prášek
- 1lžičkaKáva instantní
- 1lžíceVoda pitná
- 1šálekOřechy vlašské
- 2lžíceMouka polohrubá
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
17 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
15 g
Cukr
60 g
Postup přípravy
- 1Nejprve předehřejeme troubu na 180 °C. Připravíme si dva plechy na pečení, na které položíme pečicí papír.
- 2Z bílků utřeme sníh do pevné hmoty. Do sněhu přidáme cukr, kakaový prášek, mouku a kávu. Za stálého šlehání přidáváme vodu. Nakonec vmícháme vlašské ořechy. Hustou směs nabereme polévkovou lžící a vkládáme na připravené plechy.
- 3Cookies pečeme 15 minut, dokud na povrchu nepopraskají. Podáváme vychladlé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.