Jemné karamelky s čokoládou

95 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2812 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
130 g
Sacharidy
396 g
Vláknina
14 g
Cukr
341 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko nalijeme do mísy, přidáme nastrouhanou čokoládu, cukr, med a 50g másla a mícháme tak dlouho, dokud nevznikne hustá pasta.
  • 2
    Čtvercovou pečící formu vymažeme máslem a hmotu do ní rozetřeme. Špičkou nože si naznačíme čtverečky, zakryjeme potravinovou fólií a necháme zcela vychladnout, poté vložíme ještě na půl hodiny do lednice.
  • 3
    Z vytuhlého karamelu nakájíme jednolivé kostičky. Hotové karamelky uchováváme v uzavřené nádobě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.