Jemný sucharový pudink

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
734 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
30 g
Sacharidy
98 g
Vláknina
1 g
Cukr
61 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Suchary jemně rozdrtíme nebo umeleme. Zalijeme je mlékem a uvaříme na kaši.
  • 2
    Do kaše vmícháme žloutky, cukr a máslo. Nakonec přidáme pevný sníh ušlehaný z bílků.
  • 3
    Těsto nalijeme do vymazané a vysypané pudinkové formy a uzavřeme. Vaříme ve vodní lázni asi 30-45 minut.
  • 4
    Uvařený pudink vyklopíme a podáváme s ovocnou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.