Jemný sucharový pudink
55 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 150gramůSuchar dietní
- 100gramůCukr krupice
- 30gramůMáslo čerstvé
- 0,5litrMléko plnotučné
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
734 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
30 g
Sacharidy
98 g
Vláknina
1 g
Cukr
61 g
Postup přípravy
- 1Suchary jemně rozdrtíme nebo umeleme. Zalijeme je mlékem a uvaříme na kaši.
- 2Do kaše vmícháme žloutky, cukr a máslo. Nakonec přidáme pevný sníh ušlehaný z bílků.
- 3Těsto nalijeme do vymazané a vysypané pudinkové formy a uzavřeme. Vaříme ve vodní lázni asi 30-45 minut.
- 4Uvařený pudink vyklopíme a podáváme s ovocnou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.