Jeseter na víně

40 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
287 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
16 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
516 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného a omytého jesetera vložíme do ohnivzdorného kastrolu, osolíme, proložíme plátky žampionů a zalijeme vínem a trochou vody. Dusíme pod pokličkou asi 15 minut.
  • 2
    Potom opatrně slijeme šťávu, zahustíme ji moukou smíchanou se lžící másla a povaříme asi 4 minuty. Odstavíme z ohně, přimícháme ještě lžíci másla a omáčku procedíme na rybu.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.