Jidášovo ucho se slaninou

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
32 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
7 g
Cukr
737 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Anglickou slaninu nakrájíme na nudličky, Jidášovo ucho omyjeme a osušíme. V pánvi rozehřejeme polovinu másla, přisypeme slaninu a osmahneme. Slaninu vyjmeme, do pánve do výpeku položíme celé houby a smažíme ze všech stran 5 minut. Houby vyjmeme, přidáme zbytek másla, přilijeme smetanu, promícháme, aby se spojila s výpekem a prohřejeme.
  • 2
    Na talířky nalijeme po jedné lžíci smetany, posypeme kuličkami červeného rybízu, přiložíme houby a posypeme slaninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.