Jidášovo ucho se slaninou
20 min.
Ingredience
- 400gramůUcho Jidášovo
- 160gramůAnglická slanina
- 40gramůRybíz červený
- 50gramůMáslo čerstvé
- 80mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
32 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
7 g
Cukr
737 mg
Postup přípravy
- 1Anglickou slaninu nakrájíme na nudličky, Jidášovo ucho omyjeme a osušíme. V pánvi rozehřejeme polovinu másla, přisypeme slaninu a osmahneme. Slaninu vyjmeme, do pánve do výpeku položíme celé houby a smažíme ze všech stran 5 minut. Houby vyjmeme, přidáme zbytek másla, přilijeme smetanu, promícháme, aby se spojila s výpekem a prohřejeme.
- 2Na talířky nalijeme po jedné lžíci smetany, posypeme kuličkami červeného rybízu, přiložíme houby a posypeme slaninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.