Jogurtová panna cotta s nektarinkovým želé
50 min.
Ingredience
- 1lžíceVoda z pomerančových květů
- 500mililitrůJogurt bílý
- 375mililitrůDžus jablečný
- 2lžíceMed včelí
- 4kusyNektarinka
- 4plátkyŽelatina bílá plátky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
5 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
2 g
Cukr
32 g
Postup přípravy
- 1Želatinu namočíme do studené vody. Mezitím zahřejeme v kastrůlku jogurt s medem, odstavíme a vmícháme 2 plátky želatiny. Směs rozdělíme do 4 vyšších pohárků a necháme ztuhnout v lednici.
- 2Zahřejeme jablečný džus, přidáme pomerančovou vodu, odstavíme a vmícháme zbytek želatiny.
- 3Do vychlazených pohárků položíme na jogurt nektarinku, uvařenou v páře a vychlazenou, zalijeme připraveným želé a opět dáme do lednice. Když dezert ztuhne, podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.