Jogurtová panna cotta s nektarinkovým želé

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
5 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
2 g
Cukr
32 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Želatinu namočíme do studené vody. Mezitím zahřejeme v kastrůlku jogurt s medem, odstavíme a vmícháme 2 plátky želatiny. Směs rozdělíme do 4 vyšších pohárků a necháme ztuhnout v lednici.
  • 2
    Zahřejeme jablečný džus, přidáme pomerančovou vodu, odstavíme a vmícháme zbytek želatiny.
  • 3
    Do vychlazených pohárků položíme na jogurt nektarinku, uvařenou v páře a vychlazenou, zalijeme připraveným želé a opět dáme do lednice. Když dezert ztuhne, podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.