Jogurtové noky s jahodami

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
130 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
4 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z bílku ušleháme tuhý sníh, postupně do něj vmícháme lžičku citronové šťávu a jogurt. Směs nalijeme do misky, uhladíme, přikryjeme, necháme 90 minut v chladničce.
  • 2
    Lžičku citronové šťávy důkladně promícháme s moučkovým cukrem.
  • 3
    Jahody opláchneme ve studené vodě, nakrájíme je na tenké plátky, ty rozložíme na servírovací talíře, pokapeme citronovou šťávou s cukrem.
  • 4
    Z chladné jogurtové směsi (lžící namočenou ve studené vodě) vykrajujeme noky, pokládáme je na připravené plátky jahod a doplníme slabými plátky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.