Jogurtovo - mléčná polévka s ovocem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
15 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
763 mg
Cukr
33 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukr smícháme se solamylem, dvěma žloutky a lžící mléka.
  • 2
    Zbylé mléko přivedeme k varu a vmícháme do něj připravenou směs. Vše necháme jen vzkypět a za častého míchání zchladíme.
  • 3
    Potom vmícháme jogurt, osladíme medem a přidáme omyté, případně nakrájené ovoce.
  • 4
    Polévku podáváme vychlazenou, ozdobenou rozdrobenými piškoty osmahnutými na másle.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.