Jogurtový krém

13 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
7 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky bílé želatiny necháme 6 minut bobtnat ve studené vodě, pak ji vymačkáme.
  • 2
    Žloutky utřeme s cukry do pěny, přidáme jogurt, vymačkanou šťávu z limetky a citronu a kůru z limetky.
  • 3
    Vodu zahřejeme a necháme v ní rozpustit želatinu, vmícháme do ní jogurtový krém a necháme ho asi 20 minut v lednici, až dobře ztuhne. Dáme do misek a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.