Jogurtový rosol

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
641 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
3 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
7 mg
Cukr
55 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jogurt smícháme s cukrem, citronovou šťávou a chvíli zahříváme.
  • 2
    Želatinu namočíme na chvíli do studené vody, vyjmeme ji, vymačkáme a rozpustíme ve 2 lžících horké vody. Spolu s citronovou kůrou a rumem ji zamícháme do jogurtu.
  • 3
    Směs nalijeme do formy vypláchnuté studenou vodou a dáme vychladit.
  • 4
    Ztuhlý rosol vyklopíme a podáváme ozdobený ovocem nebo politý čokoládou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.