Kachní prsa s mangem II

40 min.
Evropa

Ingredience

    • 4kusyKachní prsa
    • 7gramůSůl
    • 7gramůPepř černý celý
    • 2lžíceHořčice dijonská
    • 2lžíceOlej rostlinný
    • 400gramůkompot mangový
    • 2lžíceOcet vinný
    • 1lžíceTymián
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
10 g
Vápník
5 mg
Draslík
402 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachní prsa několikrát nařízneme na kůži. Osolíme a opepříme. Opékáme na pánvi nejprve kůži dolů, poté odebereme přebytečný tuk a otočíme.
  • 2
    Dopečeme 12 minut v troubě na 200 °C. Poté necháme 10 minut odpočívat.
  • 3
    Smícháme mango, hořčici, vinný ocet a část nálevu z manga. Povaříme a rozmixujeme. Osolíme, opepříme.
  • 4
    Kachní prsa podáváme s mangovou omáčkou posypaná tymiánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.