Kachní prsíčka na hřibech s bramborami
55 min.
Ingredience
- 800gramůKachní prsa
- 1lžíceVepřové sádlo škvařené
- 200gramůHříbky čerstvé
- 2kusyCibule
- 2lžíceOlej rostlinný
- 400gramůBrambory vařené
- 1lžičkaProvensálské koření
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
393 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
12 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Do omytých a osušených kachních prsíček vetřeme sůl, pepř a provensálské koření. Necháme do druhého dne v chladu.
- 2Očištěné, na plátky nakrájené hřiby a oloupanou, nasekanou cibuli osmahneme na oleji a krátce podusíme. Přidáme na kostičky nakrájené uvařené brambory a vše promícháme. Směs přendáme do remosky.
- 3Do stejné pánve přidáme sádlo a zprudka na něm osmahneme prsíčka, ze kterých jsme setřeli přebytečnou sůl.
- 4Prsíčka urovnáme do remosky na houby s bramborami a vše doměkka upečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.