Kachní špízy s omáčkou yakitori

30 min.
Evropa

Ingredience

    • 130mililitrůOmáčka sójová
    • 90mililitrůVývar drůbeží
    • 60mililitrůVíno rýžové japonské - Mirin
    • 50gramůCukr krupice
    • 800gramůKachní prsa
    • 8kusůCibulka jarní
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
373 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
9 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
936 mg
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájíme na 12 dílů, stejně jako omyté cibulky. Obojí napícháme střídavě na namočené bambusové špejle. Sójovou omáčku smícháme s mirinem, cukrem, vývarem a uvedeme k varu. Vaříme 5 minut. Poté odstavíme a necháme vystydnout. V omáčce obalíme připravené špízy, ty poté ogrilujeme na rozpáleném grilu po dobu 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.