Kachní špízy s omáčkou yakitori
30 min.
Ingredience
- 130mililitrůOmáčka sójová
- 90mililitrůVývar drůbeží
- 60mililitrůVíno rýžové japonské - Mirin
- 50gramůCukr krupice
- 800gramůKachní prsa
- 8kusůCibulka jarní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
373 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
9 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
936 mg
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Maso pokrájíme na 12 dílů, stejně jako omyté cibulky. Obojí napícháme střídavě na namočené bambusové špejle. Sójovou omáčku smícháme s mirinem, cukrem, vývarem a uvedeme k varu. Vaříme 5 minut. Poté odstavíme a necháme vystydnout. V omáčce obalíme připravené špízy, ty poté ogrilujeme na rozpáleném grilu po dobu 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.