Kakao s banánem

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 4decilitryMléko polotučné
    • 3lžičkyKakao
    • 3lžičkyCukr krupice
    • 1kusBanány
    • 100gramůSmetana 33% (šlehačka)
    • 1lžičkaCukr vanilka
    • 80mililitrůPoleva čokoládová
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
577 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
29 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
3 g
Cukr
46 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do kastrůlku vlijeme mléko, přidáme kakao a krupicový cukr. Všechny suroviny za stálého míchání svaříme na kakao. Stáhneme z ohně a necháme vychladnout.
  • 2
    Vychlazené kakao s oloupaným banánem dobře rozmixujeme a rozdělíme do vysokých sklenic. Smetanu vyšleháme spolu s vanilkovým cukrem na tuhou šlehačku. Šlehačku nastříkáme na povrch kakaa a polijeme ji čokoládovou polevou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.