Kakaová zmrzlina

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
290 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
9 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
2 g
Cukr
32 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mléka vsypeme krystalový a vanilkový cukr a uvedeme do varu.
  • 2
    V troše mléka rozmícháme žloutky, kakao, solamyl a za stálého míchání vlijeme do vařícího mléka. Necháme zhoustnout a odstavíme z ohně.
  • 3
    Vychladlý krém dáme do zmrzlinového strojku a necháme zmrazit.
  • 4
    Zmrzlinu můžeme mrazit i ve speciálních miskách.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.