Kakaové perníčky

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
205 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
8 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
1 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jedno vejce, máslo a cukr utřeme do krému, přidáme med, strouhanou čokoládu a kakao.
  • 2
    Mouku smíchanou s práškem do perníku postupně vmícháme do směsi.
  • 3
    Z hladkého těsta vyválíme plát asi půl cm silný.
  • 4
    Vykrajujeme různé tvary perníčků, přendáme na plech s pečícím papírem a pečeme na 200°C.
  • 5
    Hotové ještě teplé potřeme rozšlehaným vejcem, vychladlé zdobíme bílkovou polevou nebo čokoládou.
  • 6

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.