Kanapky s hovězím masem

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
432 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
21 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílou bagetu nakrájíme šikmo na plátky, salátovou okurku na tenká kolečka, vychladlé pečené hovězí maso nakrájíme na tenké plátečky, řeřichu posekáme najemno. Do tatarské omáčky přimícháme kapary, máme-li větší, tak je trochu pokrájíme, dále přimícháme sardelovou pastu a vymícháme remuládu.
  • 2
    Plátky bagety potřeme troškou remulády, poklademe ruličkami hovězích plátků, navrch položíme kolečka okurky a ozdobíme kopečkem remulády. Kanapky upravíme na servírovací tác, posypeme řeřichou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.