Kanapky s hovězím masem
15 min.
Ingredience
- 240gramůBageta
- 80gramůOkurka salátová
- 100gramůOmáčka tatarská
- 15gramůKapary sterilované
- 7gramůSardelová pasta
- 40gramůŘeřicha
- 240gramůHovězí plec pečená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
432 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
21 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Bílou bagetu nakrájíme šikmo na plátky, salátovou okurku na tenká kolečka, vychladlé pečené hovězí maso nakrájíme na tenké plátečky, řeřichu posekáme najemno. Do tatarské omáčky přimícháme kapary, máme-li větší, tak je trochu pokrájíme, dále přimícháme sardelovou pastu a vymícháme remuládu.
- 2Plátky bagety potřeme troškou remulády, poklademe ruličkami hovězích plátků, navrch položíme kolečka okurky a ozdobíme kopečkem remulády. Kanapky upravíme na servírovací tác, posypeme řeřichou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.