Kandovaná kůra
30 min.
Ingredience
- 0,5litrVoda pitná
- 400gramůCukr krupice
- 0,5kilogramPomerančová kůra
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
131 g
Vláknina
13 g
Cukr
98 g
Postup přípravy
- 1Nakrájíme na čtverečky pomerančovou kůru a 3 dny máčíme ve studené vodě, každý den vodu měníme.
- 2Po 3 dnech přecedíme kůru a vaříme asi hodinu v cukrovém roztoku na mírném ohni.
- 3Další hodinu necháme zchladnout a 24 hodin necháme proslazovat v roztoku.
- 4Poté uvaříme na hustý sirup.
- 5Rozložíme kůru, necháme zaschnout a obalujeme v krystalovém cukru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.