Kapr v pikantní marinádě

27 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
403 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
24 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
616 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z kapra očistíme a pokrájíme na dvoucentimetrové proužky. Cibuli nakrájíme nadrobno, v misce promícháme s vínem, sójovou omáčkou, hořčicí, citronovou šťávou, cukrem a zázvorem. Marinádou přelijeme kousky kapra a pod fólií necháme alespoň hodinu odležet.
  • 2
    Marinované kousky vyjmeme z marinády a zprudka ze všech stran osmažíme na oleji. Usmažené kousky vyjmeme, do pánve vlijeme zbytek marinády a chvilku povaříme.
  • 3
    Do marinády vrátíme rybu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.