Kapustový salát s kapary a oříšky
20 min.
Ingredience
- 2kusyKapusta kadeřavá
- 1kusAvokádo
- 3lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaSůl mořská
- 100gramůZelí hlávkové červené
- 80gramůOřechy lískové
- 20gramůKapary
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
229 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
20 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Kapustu zbavenou košťálu a tvrdých stonků nasekáme a vsypeme do salátové mísy. Přidáme oloupané, na kostičky nasekané avokádo, citronovou šťávu a sůl. Vše dobře promícháme, aby se avokádo rozetřelo a kapusta změkla.
- 2Potom přidáme očištěné, nakrouhané červené zelí, nasekané oříšky a kapary. Znovu dobře promícháme.
- 3Salát nejlépe ihned podáváme, v chladničce vydrží čerstvý 1 den.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.