Karamelový pstruh

25 min.
Vietnam

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
971 kcal
Bílkoviny
110 g
Tuky
34 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
7 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chilli papričku zbavíme semínek a nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Rýži uvaříme podle návodu.
  • 3
    Cukr a trochu vody rozpouštíme na velmi mírném plameni. Poté zvýšíme teplotu a přidáme rybí omáčku, většinu chilli a další lžíci vody. Až je směs sirupovitá, přidáme pstruha nakrájeného na filety. Nejprve kůží dolů. Poté přidáme čínské zelí nakrájené na proužky. Dusíme 5 minut.
  • 4
    Poté odstavíme, zastříkneme citronovou šťávou a podáváme s rýží, posypané koriandrem, zázvorem, zbývajícím chilli.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.