Karamelový pudink s banány

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
896 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
52 g
Sacharidy
104 g
Vláknina
4 g
Cukr
47 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrůlku zvolna za stálého míchání svaříme 115g másla, cukr, smetanu a javorový sirup dohladka.
  • 2
    Zapékací formu o rozměrech 20x30cm lehce vymažeme máslem. Rozložíme do ní perník nakrájený na plátky a oloupané, nakrájené banány. Zalijeme smetanovou směsí a posypeme nasekanými ořechy.
  • 3
    Pudink pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.