Karamelový pudink s banány
20 min.
Ingredience
- 120gramůMáslo čerstvé
- 115gramůCukr krupice
- 200mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 6lžicSirup javorový
- 225gramůPerník
- 2kusyBanány
- 60gramůOřechy vlašské
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
896 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
52 g
Sacharidy
104 g
Vláknina
4 g
Cukr
47 g
Postup přípravy
- 1V kastrůlku zvolna za stálého míchání svaříme 115g másla, cukr, smetanu a javorový sirup dohladka.
- 2Zapékací formu o rozměrech 20x30cm lehce vymažeme máslem. Rozložíme do ní perník nakrájený na plátky a oloupané, nakrájené banány. Zalijeme smetanovou směsí a posypeme nasekanými ořechy.
- 3Pudink pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.