Karbanátky plněné sýrem
55 min.
Ingredience
- 500gramůMaso mleté - mix
- 1kusCibule
- 2kusyVejce slepičí
- 2lžíceStrouhanka
- 1lžičkaKoření Mleté maso
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 2lžíceOlej rostlinný
- 120gramůAnglická slanina
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
626 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
55 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
425 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Mleté maso v míse smícháme s jemně nasekanou cibulí, vejci, strouhankou, solí a kořením. Vše dobře promícháme.
- 2Z připravené směsi tvarujeme navlhčenýma rukama tenčí placičky. Vždy na jednu placičku položíme plátek sýru a přiklopíme druhou placičkou. Celý karbanátek potom obalíme plátkem anglické slaniny.
- 3Karbanátky urovnáme do remosky vymazané olejem a pečeme nejdříve zakryté alobalem, dopékáme bez alobalu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 6. 10. 2015
Karbanátky plněné sýrem
Super karboše s anglickou. Lepší než řízek. Díky za recept. Dělala jsem z plecka a bučku 🙂