Karbanátky plněné sýrem

55 min.
Česká republika

Ingredience

    • 500gramůMaso mleté - mix
    • 1kusCibule
    • 2kusyVejce slepičí
    • 2lžíceStrouhanka
    • 1lžičkaKoření Mleté maso
    • 1špetkaPepř černý mletý
    • 100gramůSýr Eidam cihla 40%
    • 2lžíceOlej rostlinný
    • 120gramůAnglická slanina
    • 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
626 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
55 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
425 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso v míse smícháme s jemně nasekanou cibulí, vejci, strouhankou, solí a kořením. Vše dobře promícháme.
  • 2
    Z připravené směsi tvarujeme navlhčenýma rukama tenčí placičky. Vždy na jednu placičku položíme plátek sýru a přiklopíme druhou placičkou. Celý karbanátek potom obalíme plátkem anglické slaniny.
  • 3
    Karbanátky urovnáme do remosky vymazané olejem a pečeme nejdříve zakryté alobalem, dopékáme bez alobalu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 6. 10. 2015
Karbanátky plněné sýrem
Super karboše s anglickou. Lepší než řízek. Díky za recept. Dělala jsem z plecka a bučku 🙂