Karlovarské koláčky se sněhovou pusinkou

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
3506 kcal
Bílkoviny
78 g
Tuky
152 g
Sacharidy
465 g
Vláknina
10 g
Cukr
247 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zpracujeme na vále mouku, tuk, cukr, žloutky, citronovou kůru a kypřící prášek.
  • 2
    Vyválíme ne příliš tenký plát těsta.
  • 3
    Vykrájíme kulaté tvary, které upečeme na vymazaném plechu. Nesmějí být zcela upečené. Vyndáme je z trouby, necháme prochladnout a každý tvar potřeme na povrchu marmeládou.
  • 4
    Potřené dáme znovu na plech.
  • 5
    Na každé kolečko nastříkáme sáčkem s ozdobnou trubičkou pusinku z pevného sněhu.
  • 6
    Pevný sníh pripravíme ušleháním bílků s cukrem.
  • 7
    Vložíme znovu do předehřáté trouby a když pusinky zezlátnou, jsou hotové.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.