Kaše s nízkým obsahem alergenů
14 min.
Ingredience
- 20gramůCelozrnné rýžové vločky
- 200mililitrůHypoalergenní mléčná výživa
- 1kusHrušky
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
127 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Nejdříve promícháme v kastrolu rýžové vločky se třemi čtvrtinami mléčné výživy. Pomalu začneme vařit a za stálého míchání 4 minuty vaříme.
- 2Omyjeme, oloupáme a nastrouháme hrušku. Se zbytkem mléčné výživy přimícháme do uvařené kaše a můžeme chladnější podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.