Kaše s nízkým obsahem alergenů

14 min.
Evropa

Ingredience

    • 20gramůCelozrnné rýžové vločky
    • 200mililitrůHypoalergenní mléčná výživa
    • 1kusHrušky
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
127 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve promícháme v kastrolu rýžové vločky se třemi čtvrtinami mléčné výživy. Pomalu začneme vařit a za stálého míchání 4 minuty vaříme.
  • 2
    Omyjeme, oloupáme a nastrouháme hrušku. Se zbytkem mléčné výživy přimícháme do uvařené kaše a můžeme chladnější podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.