Kaše se syrovým ovsem, s banánem a jablkem

12 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
687 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
7 g
Sacharidy
151 g
Vláknina
19 g
Cukr
64 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    K snídani si připravíme zdravou kaši: ovesná zrna v bio kvalitě namočíme večer do studené vody. Ráno oves v sítu promyjeme pod tekoucí vodou, dáme ho do mixéru. Přidáme oloupané jablko (bez jadřince), pokrájené na malé kousky, zralý velký banán nakrájený na plátky, vodu, po špetkách zázvor a skořici. Vše rozmixujeme na hladkou kaši.
  • 2
    Dáme ji do misky, posypeme ji omytými hrozinkami, brusinkami a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.