Kaše se syrovým ovsem, s banánem a jablkem
12 min.
Ingredience
- 80gramůOves loupaný
- 50mililitrůVoda pitná
- 1špetkaZázvor mletý
- 1kusBanány
- 1kusJablka
- 0,5lžičkaSkořice mletá
- Na ozdobu
- 1lžíceHrozinky
- 1lžíceBrusinky sušené
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
687 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
7 g
Sacharidy
151 g
Vláknina
19 g
Cukr
64 g
Postup přípravy
- 1K snídani si připravíme zdravou kaši: ovesná zrna v bio kvalitě namočíme večer do studené vody. Ráno oves v sítu promyjeme pod tekoucí vodou, dáme ho do mixéru. Přidáme oloupané jablko (bez jadřince), pokrájené na malé kousky, zralý velký banán nakrájený na plátky, vodu, po špetkách zázvor a skořici. Vše rozmixujeme na hladkou kaši.
- 2Dáme ji do misky, posypeme ji omytými hrozinkami, brusinkami a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.