Kaštanová bábovka

55 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
13 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
1 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z vajec a cukru ušleháme šlehačem pěnu. Během šlehání přidáváme postupně oba druhy mouky, kypřicí prášek a škrobovou moučku. Nakonec přidáme rozpuštěné máslo.
  • 2
    Bábovkovou formu vymažeme máslem, vysypeme moukou a vlijeme směs. Pečeme v troubě předehřáté na 180C cca 30min. Po vyjmutí necháme bábovku 2min odpočinout, poté vyklopíme a necháme úplně vychladnout.
  • 3
    Těsně před podáváním posypeme moučkovým cukrem a kakaem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.