Kaštanová pěna

20 min.
Francie

Ingredience

    • 500mililitrůKaštanový krém
    • 50gramůČokoláda hořká
    • 100gramůCukr moučkový
    • 48mililitrůKoňak Armaňak
    • 300mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
19 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
583 mg
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Koňak smícháme s kaštanovým krémem.
  • 2
    Vychlazenou smetanu vyšleháme společně s cukrem do tuhé pěny a opatrně vmícháme do kaštanového krému.
  • 3
    Hotovu pěnu necháme dobře vychladit.
  • 4
    Podáváme zdobené strouhanou čokoládou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.