Kaštanová pěna
20 min.
Ingredience
- 500mililitrůKaštanový krém
- 50gramůČokoláda hořká
- 100gramůCukr moučkový
- 48mililitrůKoňak Armaňak
- 300mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
19 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
583 mg
Cukr
20 g
Postup přípravy
- 1Koňak smícháme s kaštanovým krémem.
- 2Vychlazenou smetanu vyšleháme společně s cukrem do tuhé pěny a opatrně vmícháme do kaštanového krému.
- 3Hotovu pěnu necháme dobře vychladit.
- 4Podáváme zdobené strouhanou čokoládou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.