Kaštanové pyré s jablky a se šlehačkou
15 min.
Ingredience
- 260gramůKaštanové pyré
- 50mililitrůRum
- 150gramůJablka
- 20gramůCukr skořicový
- 60gramůPoleva čokoládová
- 60gramůSmetana 33% (šlehačka)
- 12gramůMáta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
4 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a dužinu nastrouháme nahrubo. Do vyšších sklenic nasypeme jablka, posypeme je skořicovým cukrem, doplníme kaštanovým pyré, smíchaným s troškou rumu, povrch potřeme čokoládovou polevou a nakonec ozdobíme ušlehanou šlehačkou z čerstvé smetany. Ozdobíme lístkem máty a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.