Kaštanové pyré s jablky a se šlehačkou

15 min.
Česká republika

Ingredience

    • 260gramůKaštanové pyré
    • 50mililitrůRum
    • 150gramůJablka
    • 20gramůCukr skořicový
    • 60gramůPoleva čokoládová
    • 60gramůSmetana 33% (šlehačka)
    • 12gramůMáta
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
4 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a dužinu nastrouháme nahrubo. Do vyšších sklenic nasypeme jablka, posypeme je skořicovým cukrem, doplníme kaštanovým pyré, smíchaným s troškou rumu, povrch potřeme čokoládovou polevou a nakonec ozdobíme ušlehanou šlehačkou z čerstvé smetany. Ozdobíme lístkem máty a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.