Kaštany v čokoládě

70 min.
Česká republika

Ingredience

  • Na polevu
    • 150gramůČokoláda na vaření
    • 50gramůTuk ztužený
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
12 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
1 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jedlé kaštany na špičce nařízneme do kříže a zhruba půl hodiny vaříme. Poté je scedíme, necháme zchladnout, oloupeme a umeleme. Poté je promícháme v míse s cukrem a utvoříme pevnou hmotu.
  • 2
    Z hmoty uválíme váleček, nakrájíme na stejné kousky, v dlaních uválíme kuličky, napíchneme na zašpičatělou špejli a namáčíme v čokoládové polevě.
  • 3
    Polevu připravíme rozpuštěním čokolády a tuku ve vodní lázni. Polevu mícháme, dokud se čokoláda s tukem nespojí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.