Kávový krém II
25 min.
Ingredience
- 600mililitrůMléko odtučněné
- 1lžičkaKáva instantní
- 3kusyVejce slepičí
- 3lžíceStolní sladidlo Sladký polibek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
113 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
4 g
Sacharidy
8 g
Cukr
339 mg
Vápník
193 mg
Postup přípravy
- 1V kastrůlku svaříme mléko s rozpustnou kávou (nebo kávovým extraktem.)
- 2V misce rozšleháme vejce s náhradním sladidlem a za stálého míchání přilijeme svařenou směs.
- 3Krém rozdělíme do zapékacích formiček a pečeme v troubě ve vodní lázni při 140°C 15-20 minut.
- 4Krém podáváme vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.