Kebab orientální s plody moře

155 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
71 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
1 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
437 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na grilovací jehly na 12 porcí napíchneme krevety, hřebenatky, papriku, jarní cibulky a mladou kukuřici. Konce obalíme fólií, aby neshořely, a položíme do mělké mísy.
  • 2
    V misce smícháme mleté chilli, zázvor, sójovou omáčku a kebaby ve směsi obalíme. Zakryjeme a dáme do lednice na 2 hodiny.
  • 3
    Gril rozpálíme a pokládáme kebab na mřížku, potíráme olejem a po každé straně grilujeme 3 minuty.
  • 4
    V misce smícháme sójovou omáčku, med, sherry, zázvor a pokrájenou cibulku.
  • 5
    Kebaby přendáme na servírovací mísu a podáváme s omáčkou na namáčení.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.