Kefírová buchta

80 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1lžičkaSoda jedlá
    • 1kusVejce slepičí
    • 2lžíceKakao - prášek
    • 1kusBanány
    • 300gramůMouka polohrubá
    • 250gramůCukr moučkový
    • 500mililitrůMléko kefírové
    • 100gramůPoleva čokoládová
    • 0,5hrnekOlej stolní
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
590 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
30 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
3 g
Cukr
41 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechny suroviny postupně smícháme a vlijeme plech vyložený pečicím papírem. Pečeme v předehřáté troubě při střední teplotě asi 45 minut.
  • 2
    Prochladlou buchtu ozdobíme na kolečka nakrájeným banánem a přelijeme čokoládovou polevou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 2. 8. 2015
Kefírová buchta
Odpolední buchta ke kávě, která nezklame.